Binance Future

Binance bots crypto

Binance Future is de vernieuwde versie van Binance, maar dan met de allernieuwste coins. Binance is gevestigd in Malta, maar is een Chinees bedrijf.

De handelingskosten zijn slechts 0.1% voor zowel maker als taker. Je kunt met BNB betalen, dan betaal je slechts 0.075%, zowel voor maker als taker. Hoe meer je hier dan ook handelt, hoe goedkoper het wordt. BNB is de eigen coin van Binance.

Referralcode Binance:
https://www.binance.com/en/activity/referral-entry/CPA?fromActivityPage=true&ref=CPA_00IQOFPKYN

Je moet bij Binance Future een API-key maken om je bot op aan te sluiten. Een API-key is een veilige sleutel die je bot gebruikt naar je account. Het geld blijft altijd op je Exchange staan, in dit geval dus bij Binance. Alleen JIJ kunt hier aan komen. De bot nooit!

Wel moet je bij iedere Exchange je identiteit uploaden en soms moet je ook een afschrift sturen met bewijs dat jij op het opgegeven adres woont.

Je kunt bij Binance gewoon via Ideal je euro’s storten op je account. Uitleg vindt je ook op hun site. Deze zet je om in Bitcoins.

Voor extra beveiliging dien je een 2FA (Twee-Factor Authenticatie) aan te maken. Hiervoor gebruik je Google Authenticator, die je kunt downloaden op je telefoon.
Deze laat een code zien, die je alleen maar hoeft te vullen.
Deze code wordt iedere minuut opnieuw gegenereerd.