Kraken

Kraken bots crypto

Kraken is een Amerikaanse bedrijf, gevestigd in San Fransicso en hebben in Londen een kantoor voor de Europese markt.

De handelingskosten liggen tussen de 0.9% en 1.5%. Hoe meer je handelt op Kraken hoe goedkoper dat het wordt. Dit geldt uiteraard voor alle Exchanges.

Refferalcode Kraken:
https://r.kraken.com/yRZmKN

https://r.kraken.com/yRZmKNJe moet bij Kraken twee API-keys maken om je bot op aan te sluiten. Dit is een uitzondering ten opzichte van de andere Exchanges. Een API-key is een veilige sleutel die je bot gebruikt naar je account. Het geld blijft altijd op je Exchange staan, in dit geval dus bij Kraken. Alleen JIJ kunt hier aan komen. De bot nooit!

Wel moet je bij iedere Exchange je identiteit uploaden en soms moet je ook een afschrift sturen met bewijs dat jij op het opgegeven adres woont.

Bij Kraken moet je het geld overmaken via SEPA, dus een overschrijving van jouw bank naar hun bank en hier moet je goed opletten dat je in de omschrijving hun referalcode zet. Doe je dit fout, dan ben je je geld helaas een tijdje kwijt, want het duurt dan behoorlijk lang voordat je je geld weer terug op je rekening gestort krijgt. Het beste kun je deze code dan ook kopiëren en plakken, dan kan er niets fout gaan.

Voor extra beveiliging dien je een 2FA (Twee-Factor Authenticatie) aan te maken. Hiervoor gebruik je Google Authenticator, die je kunt downloaden op je telefoon.
Deze laat een code zien, die je alleen maar hoeft te vullen.
Deze code wordt iedere minuut opnieuw gegenereerd.