BitBrokerTrade

Bitbrokertrade bots crypto

BitBrokerTrade is een Nederlands softwarehuis dat applicaties genereert om consumenten op een eenvoudige, eerlijke en ontlastende manier de mogelijkheid te geven om in (crypto)valuta te handelen.

BitBrokerTrade biedt de gebruikers van de software de mogelijkheid om de bij een geregistreerde Exchange aangehouden crypto rekening geautomatiseerd te beheren en te administreren.

Handelseenheid en winst is in Euro. Deze bot trade met 11 coins. Werkt met Binance, Bitvavo en Bitstamp. Bij Bitvavo heb je de meeste coins. Daarom draait deze bot bij mij op Bitvavo, dat werk super en ben ik zeer tevreden over!

Bij BitBrokerTrade moet je een tegoed opzetten om je fee te kunnen betalen. De fee die je betaald is 20% van je winst. Instappen kan al vanaf € 200,=.

Referralcode BitBrokerTrade:
https://bitbroker.trade/?r=39519DD2937FB4

Heb je nog geen account op Bitvavo dan kun je gebruik maken van deze link, je krijgt dan de eerste 1000 euro tradingsfee retour tijdens je eerste week, altijd mooi mee genomen 😉

Referralcode Bitvavo:
https://bitvavo.com/nl?a=C4DEAE1BF6

Deze bot werkt met 2 strategieën:
Bitbrokerstrategie en Updownstrategie:

Bitbrokerstrategie houdt in dat de bot koopt bij aanvang van een stijgende koerstrend en hij verkoopt alleen op het moment van wijzigen van de koerstrend van stijgen naar dalen. Deze strategie werkt met koers candles van 5 minuten.

Updownstrategie volgt de koers met candles van 1 minuut en koopt om de 1,5% koersstijging/daling aan (ongeacht de koerstrend van dat moment). Updown verkoopt zodra het doelpercentage gehaald is, tenzij de vorige koers candle lager is dan de huidige, dan wacht hij de volgende af (dus als de koers stijgende is, wacht hij het hoogste punt af. Updownstrategie koopt ook aan in een dalende markt.

Deze bot werkt bewust zonder stop loss functie. Zij gaan ervan uit dat de koersen op termijn stijgen, dus dat bewaren altijd loont. Tot op heden is dat altijd bewezen.

Historische testen met een stop loss gaven alleen maar verlies. De schommelingen bij crypto zijn namelijk te groot om met een geautomatiseerde stoploss winstgevend te zijn.

Zij hebben daarom als alternatief een plafondkoers functie ingebouwd: koop niet in als de koers piekt.