Bitvavo

Bitvavo bots crypto

Bitvavo is een Nederlandse Exchange en is gevestigd in Amsterdam.

De handelingskosten bij Bitvavo zijn tot € 100.000,=: 0.25% takerfee en 0.15% makerfee.
Hoe meer je handelt bij Bitvavo hoe goedkoper het wordt. Dit geldt uiteraard voor alle Exchanges.

Heb je nog geen account op Bitvavo dan kun je gebruik maken van deze link, je krijgt dan de eerste € 1000,= tradingsfee retour tijdens je eerste week, altijd mooi mee genomen 😉

Referralcode Bitvavo:
https://bitvavo.com/nl?a=C4DEAE1BF6

Je moet bij Bitvavo een API-key maken om je bot op aan te sluiten. Een API-key is een veilige sleutel die je bot gebruikt naar je account. Het geld blijft altijd op je Exchange staan, in dit geval dus bij Bitvavo. Alleen JIJ kunt hier aan komen. De bot nooit!

Wel moet je bij iedere Exchange je identiteit uploaden en soms moet je ook een afschrift sturen met bewijs dat jij op het opgegeven adres woont.

Je kunt bij Bitvavo gewoon via Ideal je euro’s storten op je account. Uitleg vindt je ook op hun site.

Voor extra beveiliging dien je een 2FA (Twee-Factor Authenticatie) aan te maken. Hiervoor gebruik je Google Authenticator, die je kunt downloaden op je telefoon.
Deze laat een code zien, die je alleen maar hoeft te vullen.
Deze code wordt iedere minuut opnieuw gegenereerd.

Bij Bitvavo is je geld tot $ 255.000.000,= verzekerd. Het geld staat niet bij Bitvavo zelf, maar is ondergebracht in de Stichting Bitvavo Payments. Je hoeft bij een faillissement nooit achter je geld aan en je geld staat hier dus absoluut veilig! Verder hebben ze een officiële registratie bij de Nederlandse Bank.